Referenciák

HORTI LAKÓPARK KIÉPÍTÉS

Hort településen ( Heves Vármegye) épülő lakópark, melyet a nulláról építünk kulcsrakészre. A képeken a mostani állapot tekinthető meg, ami napról-napra változik és fejlődik, valamint az épülő családi házak projektjét.  Jelen pillanatban négy ház van folyamatban, de a közel jövőben épül több is a helyszínen, melyeket ön is megvásárolhat. Amennyiben szeretne gyönyörű, otthonos családi fészket mi ebben segíthetünk, akár Babaváró kölcsön vagy CSOK segítségével is. A papírmunkával kapcsolatban sem kell aggódnia, mindenben segítségére leszünk! 

TATABÁNYAI KÉSZ, ÁTADOTT PROJEKTJEINK

Tatabányán több kész, már átadott projektünk is volt, viszont még továbbra is van lehetőség a városban építkezni.

KÖNNYŰSZERKEZETÜ FAHÁZAK (SANUSHÁZ)

ÓVODA FELUJÍTÁS

Óvoda felújítás Budapest X. kerületében.

PROJEKTEK MELYEKBEN RÉSZT VETTÜNK

A kettő épületből álló nyolc emeletes társasház, amelynek legfőbb jellegzetessége, hogy mind esztétikában, mind műszaki tartalmában a modern, korszerű stílust ötvözi a kényelemmel. 

ERKEL RESIDENCES

A Ráday Residence három épületéből álló nyolc emelet magas lakóház, amelynek tervezése során figyelembe vettük mind a pezsgő, lendületes környék tulajdonságait, mind a modern, letisztult, korszerű stílust, amely napjainkat jellemzi. A lakóház aljában passzázs található, amelyről a földszinten üzletek nyílnak, az első emeleten pedig irodák kapnak helyet. 

RÁDAY RESIDENCE

Az épület arculata a modern minimál stílust képviseli, az anyagok kiválasztása ennek megfelelően, időtálló: üveg, kő és fém.

RIVER PASSAGE