Szolgáltatásaink

Az Albidok több mint 20 éve működik. Kiváló minőségű építőipari munkák teljes skáláját végezzük - a tervezéstől a kivitelezésig és a létesítmények javításáig Budapesten és Pest vármegyében. Jelenleg is zajlanak építkezéseink Tatabányán, Horton és Budapesten. 

Minden munkát szigorúan a projektnek és a terveknek megfelelően végzünk. A cég minden építkezési munka elvégzésére engedéllyel rendelkezik.

Az Albidok együttműködésre hívja Önt, garantálva a munkák magas minőségét és időben történő végrehajtását.


Tervezés

A tervezés az építkezés alapja. Olyan munkák együttesét képviseli, amelyek célja egy új tárgy vagy termék létrehozásához, rekonstrukciójához vagy korszerűsítéséhez elegendő leírás megszerzése, amely megfelel a meghatározott követelményeknek. A tervezés során különféle műszaki és gazdasági számításokat végeznek,  nyilvántartásokat, leírásokat, számításokat, becsléseket stb. A munkát speciális műszaki képzettséggel rendelkező szakemberek végzik. Az épületek és a különféle nem lakáscélú építmények tervezésének megvan a maga sajátossága, működésük sajátosságaiból adódóan.

Kulcsrakész családi házak

A saját ház sokak álma. És különböző módon testesítik meg. Kész házat is vásárolhatunk, de nagyon nehéz olyat találni, amelyik megfelelne az új tulajdonosok minden követelményének. Mindazonáltal teljesen biztos hogy valamit át kell  építeni, javítani. Ha pedig tekintélyes korú az épület, akkor a helyreállításba fektetett pénzösszeg megegyezhet magának a vásárlásnak a költségével.


Ezért a megfelelő számítások elvégzése után sokan úgy döntenek, hogy új házat építenek. Egy ilyen döntésnek számos előnye van:

  • lehetőség van a ház méretének, a nappali és egyéb helyiségek számának és elhelyezkedésének megválasztására, figyelembe véve a család igényeit;
  • a leendő tulajdonosoknak lehetőségük van az építési folyamat minden szakaszában figyelemmel kísérni és megbizonyosodni az elvégzett munka minőségéről;
  • az anyagok megválasztása, az építési módok és a berendezés szintén a tulajdonosok kezében marad;

  • az építkezés befejezése után semmit sem kell újraépíteni.

Könnyűszerkezetű faházak

A könnyűszerkezetű faház építése az alap kiásásával kezdődik. A kiásás után sávalapot öntünk a földbe, amibe belekerül betonacélból kengyelezett vasbeton gerenda. 

Az alap elkészülte után egy 15*15 cm peremgerenda megy körbe az épületen, ami alá szigetelést teszünk kátránypapírból. Miután a helyére kerülnek a felső peremgerendák, következik a tetőszerkezet összeállítása. Ezt követi az ellenlécezés, szintezés és OSB. Az OSB-re 0, 3 mm-es zsindelyalátét, majd a zsindely kerül többféle kiegészítőkkel (szellőző, indítólemez, ereszszegélylemez, kéményszegély).

A falak kívülről a megrendelő kérésére hajópadló, illetve drywit rendszerű borítást kaphatnak. A drywitrendszer lényege a következő: párazáró fólia, erre szintezőléc kerül, 12 vagy 10 mm vastagságú OSB, hungarocell (3, 4, 5 cm), ahogy kívánja a megrendelő és a kivitelezési ár. Utána, természetesen drywitháló, csemperagasztó, nemes vakolat, lábazati vakolat.


A falakba belülről 15 cm-es kőzetgyapot (isower, therwolin, ursa stb.) szigetelést teszünk, majd párazáró fóliával, lécezéssel és a megrendelő kérésére lambériával vagy gipszkartonnal takarjuk.

Ezt követi a burkolás, ami szobánként változik (járólap vagy hajópadló). Ahol hidegburkolat van, ott a szigetelés lépésálló hungarocellből, betonból és aljzatkiegyenlítőből áll. Ahol padlózat van, ott párnafa, közte 15 cm szigetelés. A nyílászárók berakása után kulcsrakész állapotban átadjuk az építményt, fűtés-, víz-, csatorna-, gáz- és villanyszerelés nélkül. Ezeket külön megállapodás képzi.

További kiegészítő munkákra is nyitottak vagyunk: például járda betonozás, viacolor lerakás stb., de ez mind külön megegyezés és megállapodás szerint történik.

Emellett vállaljunk gerendaházak kivitelezését és egyéb építőipari szak és segédmunkákat.

Irodák és lakóparkok építése/felújítása

A lakóépületek építésének megvannak a maga sajátosságai. Ezeket elsősorban az ilyen típusú ingatlanok sokfélesége okozza. Minden típusú konstrukciónak vannak jelentős különbségei, amelyeket minden szakaszban figyelembe kell venni. Ha bármely lakóépület építését az Albidokra bízza, a következő előnyöket élvezheti:

  • professzionális hozzáállás és felelősségteljes hozzáállás, amit 20 éves tapasztalat igazol;

  • a munkák elvégzésére megállapított határidők szigorú betartása;
  • olyan szakemberek rendelkezésre állása, akik képesek bármilyen típusú munka minőségi elvégzésére, az engedélyek kiadásától és a tervezési és becslési dokumentációtól a létesítmény megépítéséig és a terület javításáig;
  • bármilyen összetettségű lakóépületi projekt megvalósítása.

Versenyképes áraink vannak a szolgáltatásokért. Együttműködünk magán- és jogi személyekkel egyaránt. Velünk kötött megállapodással garantálni tudja az elvárt kivitelezési eredményt.

A kereskedelmi célú építkezés bevásárlóközpontok, irodaházak, sportkomplexumok, egészségügyi létesítmények, éttermek, kávézók, szállodák stb. Az ilyen típusú ingatlanoknak meghatározott célja és működési céljai vannak. Meghatározzák a munkafolyamat megszervezését és az alkalmazott technológiákat. Az ipari építkezés magában foglalja a munkák egész komplexumának szakszerű végrehajtását, az erőforrások és az idő hozzáértő újraelosztását. Ezen a területen az Albidok kínál szolgáltatásokat.